Cases

Case: Stor dansk virksomhed på firmatur til Sevilla

Case: Stor dansk virksomhed på
firmatur til Sevilla

For en stor dansk virksomhed er sammenholdet nøglen til succes. De var i september 2022 i Sevilla med Travel Sense for at få gode oplevelser sammen. ”Det er med til at skabe en masse relationer på tværs af vores forskellige afdelinger, og samtidig oplever vi også, at det højner motivationen blandt vores medarbejdere,” mener direktøren.

LÆS MERE

Case: Stor dansk virksomhed på firmatur til Sevilla
Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Konsulenthus på firmatur til Grækenland

Travel Sense var arrangør, da et konsulenthus skulle have virksomheden på firmatur til smukke Grækenland. En rigtig god måde at få styrket motivationen, få en stærkere holdånd samt give dine medarbejdere fornyet energi til fremtidige opgaver.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg

Case: Ingeniørvirksomhed på virksomhedsbesøg i europæiske storbyer

Afdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomhed er ikke i tvivl, når hun skal begrunde valget af Travel Sense som rejsepartner. Virksomheden har indtil videre været på to eksklusive rejser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrættet. Virksomheden har været i Hamburg og Warszawa med 240-250 personer pr. rejse.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg
Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg

Forside

Forside