Inspiration til cykelrejser

Baskerlandet tilbyder en helt unik kombination af enestående natur og ekstraordinært charmerende byer gør det nordøstlige hjørne af Spanien til det ideelle sted at tage på cykel- og oplevelsesrejse. Desuden befinder gastronomien i Baskerlandet sig på allerøverste hylde – spændende fra restauranter i den absolutte verdensklasse til lokal kogekunst på et niveau, der er lige så uforudsigelig som den er uforglemmelig

Program for turen

Ideel cykling og netværkstur i Baskerlandet
Travel Sense arrangerede i september 2018 en tur til Baskerlandet i det nordlige Spanien for en cykelgruppe på 25 personer.

Det bæredygtige Hotel Arima i smukke San Sebastian udgjorde basen under den fem dage lange tur, der bød en helt unik kombination af enestående natur, milde klima, varierende terræn og ekstraordinært charmerende byer, som gør det nordøstlige hjørne af Spanien til det idéelle sted at udforske bjerggearene på cyklen.

Både oplevelserne i sadlen og ved måltiderne var helt i top og gav de bedste forudsætninger for masser af hygge og netværk på turen, der også bød på yogasessioner og andre gode overraskelser

Udtalelse fra Riwal

Vi havde sammen med vores partnere en fantastisk cykeloplevelse i det unikke cykelterræn i Baskerlandet.

Vi var oppe på den helt store klinge, både når det angår cykling, forplejning og det netværksmæssige udbytte for vores partnere.

Det var en stor succes, og vi var endnu en gang i gode hænder med Travel Sense som arrangør,”

Riwal Securitas Procycling´s CEO, Steffen Kromann.

”Det var en stor succes, og vi var endnu en

gang i gode hænder med Travel Sense som arrangør”

Vi laver Cykelnerven 2021

Hos Travel Sense glæder vi os

til igen, at være partner for Cykelnerven 2021, som starter med offentliggørelsen af 2021 ruten den 29 oktober.

Vi er spændt på at se om det bliver Alperne eller Pyrenæerne, der skal lægge udfordrende bjerge til, for Cykelnervens seje ryttere.

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

LÆS MERE

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE

Forside

Forside