Om Travel Sense

Hos Travel Sense er vi eksperter i at arrangere skræddersyede grupperejser & events til virksomheder.

Drømmer du om at prøve heli-skiing i Japan, trampe druer på en vingård i Sydafrika, cykle Tour de France-etaper, tage på virksomhedsbesøg i udlandet – eller har du brug for inspiration til at lave noget helt femte – så lad os tage en snak. Vi har prøvet det meste, og vi glæder os til dele vores erfaringer, så du får lige præcis den rejse, du og din virksomhed drømmer om.

LYNGEN-JP.jpg

Organisation

Camilla Andersen startede Travel Sense i 2002. Undervejs har rejsebureauet udviklet sig med forskellige konstellationer i ejerskabet, men altid med Camilla Andersen som direktør.

De seneste år er Travel Sense landet på en langtidsholdbar struktur, hvor Camilla Andersen har 50 % af ejerskabet, og den resterende del er fordelt i en lille bestyrelse bestående af stærke investorer. Der arbejdes ud fra et klart fokus på de to kerneområder: Eksklusive grupperejser til erhvervslivet samt sportsrejser til private.

På kontoret på Amager Strandvej arbejder et stærkt team af erfarne rejsekonsulenter sammen med Camilla Andersen for at realisere vores kunders rejsedrømme.

Book et møde

Book et møde

LYNGEN-JP.jpg
Rekordregnskab for Travel Sense

Ekstraordinært år gør Travel Sense gældsfri og stærkt rustet

Travel Sense afslutter årsregnskab med en fordoblet omsætning og et mere end tredoblet resultat i forhold til det hidtil bedste regnskabsår.

LÆS MERE

Skræddersyede erhvervsrejser

Hvem er Camilla Andersen

Camilla er en af Danmarks bedste håndboldspillere gennem tiderne. Hun har i perioden 1992-2000 spillet 194 landskampe, og med 846 scoringer er hun den kvindelige landsholdsspiller, der er noteret for flest landskampmål.

I tiden med Jernhårde Ladies var hun med til at vinde det hele – OL to gange i 1996 og 2000, EM to gange i 1994 og 1996 samt VM-guld, -sølv og -bronze i henholdsvis 1997, 1993 og 1995!

Camilla begyndte sin karriere i rejsebranchen i 1997, og hun startede Travel Sense i 2002.

Camilla har efter sin håndboldkarriere taget en Master i Oplevelsesledelse på RUC og HD Regnskab på Syddansk Universitet. Pt. er Camilla i gang med at færdiggøre en MBA på Henley Business School. Derudover har Camilla de seneste 12 år haft flere bestyrelsesposter, bl.a. 8 år i Team Danmarks bestyrelse.

Book et møde

Book et møde

Skræddersyede erhvervsrejser

Forside

Forside