Hårdt arbejde har ført til rekordregnskab for Travel Sense

Tillid fra kunderne, et stærkt team, en kompetent ejerkreds og en systematisk, gennemgribende oprydning har været grundpillerne i succesen.

Camilla Andersen - Aldrig tvivlet paa produktet

Travel Sense har netop offentliggjort et årsregnskab, hvor vi kommer ud med et driftsmæssigt overskud på over 1 mio. kr. (1,8 mio kr. efter skat). Dette skal ses i lyset af, at resultatet for bare to år siden meldte underskud på 1,2 mio efter skat. Ifølge direktør, Camilla Andersen, har der ligget et gevaldigt benarbejde bag denne turn-around. ”Det har været en hård rejse, der har kostet blod, sved og tårer – og søvnløse nætter,” indleder hun og uddyber:

”Hver eneste sten er blevet vendt. Hver eneste kontrakt er blevet vurderet. Alt fedtet er blevet skåret fra. Og jeg har nu kun medarbejdere, der bidrager til bundlinjen. Jeg glæder over, at vi er i mål med denne proces, og jeg glæder mig til fremadrettet at bruge endnu mere tid på at sælge rejser, udvikle butikken og rejse med vores kunder.”

Regnskab for Travel Sense

Aldrig tvivlet på produktet

Processen har været hård, og Camilla Andersen indrømmer at have tvivlet mange gange undervejs - men aldrig på håndværket og produktet.

”Jeg ved, at jeg selv og mine medarbejdere er så nærværende og rutinerede, at jeg ikke skal bekymre mig om opgaveløsningen,” siger hun og fortsætter:

”Jeg er helt latterligt perfektionistisk i forhold til mit arbejde. Rent fagligt ved jeg, at jeg er den bedste til mit arbejde, og at kunderne aldrig vil fortryde, at de kom til os.”

Men det har også krævet tillid fra kunderne: ”Kunderne har jo godt kunnet læse om, at regnskaberne ikke har set for godt ud, men de har vist stor tillid. Og det er takket være dem og det faktum, at de har stolet på mig, at vi er nået igennem. Kombineret med mine medarbejdere og ejerkredsen, der ikke har givet op, selvom der har været hårde tider,” siger Camilla Andersen.

Regnskab for Travel Sense
Rekordregnskab for Travel Sense

Et helt andet sted i dag

Camilla Andersen fortæller, at den store oprydning og det fulde økonomiske overblik har givet en god ro, og hun glæder sig over den aktuelle status og til det fremadrettede arbejde, hvor nye projekter venter:

”Vi er på vej med nogle virkelig interessante projekter, som vi kommer til at introducere til kunder i den nærmeste fremtid. På trods af de investeringer, det har medført, forventer jeg, at det vil skabe vækst på både top- og bundlinjen i indeværende regnskabsår,” fortæller hun og perspektiverer:

Godt regnskab for Travel Sense

”Vi er et helt andet sted, end vi var for bare tre år siden, og det holder mig i ilden, at vi kom igennem, og at vi er her endnu. Jeg har efter næsten 20 år i rejsebranchen lært, at jeg kan stole 100 % på min mavefornemmelse – for den har haft ret hver gang – og jeg har en stærk tro på, at vi er på vej i den rigtige retning,” lyder det fra Camilla Andersen, der afrunder med et lille smil:

”Og jeg har faktisk en følelse af, at dem der ikke rejser med os, virkelig går glip af noget.”

Godt regnskab for Travel Sense

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Mere inspiration

Otte gode grunde til at prioritere firmarejser

Otte gode grunde til at prioritere firmarejser

Hvad får virksomheden igen, når de inviterer medarbejderne på en rejse? Vi har samlet de stærkeste argumenter herunder.

LÆS MERE

Case: Hamburg & Warszawa

Afdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomhed er ikke i tvivl, når hun skal begrunde valget af Travel Sense som rejsepartner. Virksomheden har indtil videre været på to eksklusive rejser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrættet. Virksomheden har været i Hamburg og Warszawa med 240-250 personer pr. rejse.

LÆS MERE

Forside

Forside