Forside

Forside

Ofte stillede spørgsmål

Fodboldrejser

Er Travel Sense medlem af rejsegarantifonden?

Ja, Travel Sense er medlem af rejsegarantifonden, nr. 1504. Bidrag til rejsegarantifonden indregnes altid i rejsens grundpris.

 

Jeg har et gavekort. Kan jeg betale med dette online?

Har du et gavekort, som du ønsker at benytte i betalingen af din rejse, kan det ikke gøres online. Kontakt os derfor på info@travelsense.dk eller tlf. 70230644.

 

Kan vi være sikre på at modtage billetterne?

Ja! Travel Sense sender hvert over 3.000 gæster afsted til diverse sportsarrangementer, og ALLE modtager deres gyldige billetter. Travel Sense stiller desuden en garanti om at refundere rejsen 100%, hvis billetterne ikke modtages eller er ugyldige.

 

Hvornår modtager jeg mine rejsedokumenter?

Vi sender rejsedokumenter elektronisk ca. 7-10 dage inden afrejse.

 

Hvad er det for en fodboldbillet, som jeg modtager?
Nøjagtig hvilken indgangssektion og nøjagtige række- og sædenumre på stadion får vi meget sjældent at vide på forhånd. Vi arbejder inden for nogle overordnede kategorier, og dine billetter vil være inden for den aftalte kategori. Billetterne er altid i hjemmesektion, medmindre kunden har forespurgt og fået bekræftet billetter i udebanesektionen.

 

Hvor og hvornår leveres fodboldbilletterne?
Det er meget forskelligt fra kamp til kamp og fra klub til klub, hvordan fodboldbilletterne leveres. Der er fire typiske måder at levere billetten på:

  • Billetterne leveres direkte på hotellet senest dagen inden kampen
  • Billetterne skal afhentes på klubbens officielle billetkontor ude ved stadion
  • Billetterne bliver tilsendt til os fysisk og videresendes derefter til kunden inden afrejse
  • Billetterne bliver sendt elektronisk som E-Tickets, der efterfølgende skal printes ud

Det er dermed svært at sige noget helt generelt om billetlevering. Hvis du er i tvivl om, hvordan billetleveringen foregår til en specifik kamp, så spørg meget gerne en af vores rejsekonsulenter.

 

Kan vi nøjes med kun at købe fodboldbilletten?
Vi sælger udelukkende pakkerejser bestående af minimum 1 hotelovernatning + fodboldbillet. Det er derfor ikke muligt at købe fodboldbilletter alene.

 

Tilbyder Travel Sense grupperabat?

Hvis I er mere end 10 personer, der ønsker at rejse sammen, så kontakt os gerne på info@travelsense.dk. Efterfølgende fremsender vi et specielt tilbud til jer.

 

Er rejserne inkl. flybilletter?

På nogle udvalgte rejser er flybilletter inkluderet (typisk på gruppeture), men på de fleste ture er der som udgangspunkt kun inkluderet hotelovernatninger + billetter til pågældende kamp. Det står altid tydeligt angivet, hvis flybilletter er inkluderet.

 

Kan jeg tilkøbe flybilletter hos Travel Sense?

Ja, det er muligt at tilkøbe sine flybilletter hos Travel Sense således, at man får det hele i én samlet pakkerejse. Dette giver kunden en større sikkerhed, og det vil være Travel Senses ansvar at ændre flybilletter, hvis det skulle blive nødvendigt. Travel Sense tager et gebyr på 350 kr. pr. flybillet, der koster under 2.000 kr. og 500 kr. pr. flybillet, der koster over 2.000 kr.

Bemærk venligst, at Travel Sense ikke tager ansvar for at ændre flybilletter, der ikke er bestilt hos Travel Sense.

 

Hvornår bliver fodboldkampene fastlagt?

De forskellige ligaer (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, osv.) fastlægger kampene på forskellige måder. Du kan læse nærmere omkring fastlæggelse af fodboldkampe på vores hjemmeside HER.

 

Hvad sker der, hvis kampen flyttes?
Den købte fodboldbillet gælder som udgangspunkt til den bestilte kamp. Skulle denne kamp blive flyttet til en anden dato, flyttes hele fodboldpakken som udgangspunkt med til den nye dato. Der er dog undtagelser til dette – særligt hvis en kamp flyttes mere end 72 timer fra det oprindelige tidspunkt. Du kan læse nærmere om dette HER.

 

Kan vi være sikre på at sidde sammen?
Vi garanterer altid, at ingen Travel Sense-gæster sidder alene på stadion. Vi kan dog ikke 100% garantere mere end to sammenhængende billetter (med mindre man er tre personer, der rejser sammen – i det tilfælde sidder alle tre sammen, medmindre andet er angivet under den enkelte pakke). Vi gør naturligvis altid vores ypperste for, at alle sidder sammen. Dette lykkedes også 19 ud af 20 gange. I Spanien kan gælde lidt andre regler i forhold til at sidde sammen på stadion. Læs mere HER.

 

Hvad må jeg have på af merchandise til kampen?

Alt merchandise fra hjemmebaneholdet er naturligvis tilladt. Det er derimod ikke tilladt at have merchandise på fra udebaneholdet, og du kan blive nægtet adgang, hvis dette ikke overholdes! Hvis man køber en fodboldrejse, hvor hospitality inden kampen er inkluderet, kan der gælde særlige en dress code i den pågældende lounge.

 

Kan Travel Sense kontaktes i weekenden eller uden for normal åbningstid, mens vi er afsted?

Hvis der skulle opstå problemer på din rejse, så kan Travel Sense altid kontaktes på tlf. 32680507. Dette nummer er til hastesager på destinationen og ikke generelle henvendelser.

 

Er der mulighed at vælge andre hoteller eller billettyper end dem, der tilbydes online?

Hvis I ønsker at bo på et specifikt hotel, som vi ikke tilbyder på vores hjemmeside, så er I altid velkomne til at skrive til en af vores rejsekonsulenter på info@travelsense.dk.

 

Er det muligt at bo tre personer på samme værelse?

I nogle tilfælde kan hotellerne godt tilbyde en ekstra opredning, og i andre tilfælde er det ikke muligt. Hvis I ønsker at forespørge på en ekstra opredning, så skriv til en af vores rejsekonsulenter på info@travelsense.dk.Turistskat:

På de fleste hoteller i Tyskland, Spanien og Italien vil du som oftest blive opkrævet en turistskat når du tjekker ud af hotellet. Det er ikke noget der kan betales på forhånd. Prisen variere, men oftest er det omkring €1.50 - €2.00 euro pr. nat.