Inspiration til skirejser for virksomheder

Travel Sense sørger gerne for jeres skirejse, hvor I kan få en uforglemmelig oplevelse med alle kollegaerne samt mulighed for at styrke sammenholdet.

Hvad kan vi hjælpe med ?

Vi kan klare grupperejser til hele verdenen, så om det er Davos i Schweiz, Banff Ski Resort i Canada eller Charmonix i Frankrig, så laver vi i samarbejde med jer en uforglemmelig tur for hele virksomheden. Vi står for alt fra transport, indkvartering, liftkort til muligheden for eftermiddagshygge med kollegaerne og afterski under kontrollerede forhold. Hør Camilla fortælle mere om hvad vi kan tilbyde i videoen her.

Inspiration til firmaskitur til Chamonix

Tag på forlænget weekend og husk solcremen, når Chamonix blænder op for sol og ski i marts.

For foden af Mont Blanc, finder du Chamonix, byen der med sin autentiske charme, er det perfekte udgangspunkt for fantastisk skiløb på alle niveauer.

Hos vores gode samarbejdspartner, hotel Le Folie Douce, er du og dine kolleger i de bedste hænder, morgen og aften, så I er klar til dagens skiløb.

kontakt os for mere info.

Vi laver i samarbejde med jer

en uforglemmelig tur for hele virksomheden

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

LÆS MERE

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE

Forside

Forside