Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

Skræddersyede erhvervsrejser

Samarbejdet med Travel Sense

”I begge vores rejser med Travel Sense har vi været mere end tilfredse. Det, der kendetegner Travel Sense, er, at de altid er løsningsorienterede, erfarne og fleksible. Jeg kan godt have haft nogle klare holdninger til rejserne, men Camilla har hver gang udfordret mig, kommet med kreative forslag og løsningsmodeller, som jeg ikke selv havde tænkt på, og det har jeg været glad for.”

”Vi kommer tættere på vores kunder. Det giver os muligheder"

Værdi for virksomheden

”Vi kommer tættere på vores kunder. Det giver os muligheden for at styrke sammenholdet blandt sælgerne, men det primære fokus er, at vi styrker relationen til vores kunder. Når vi har været af sted, er vores kunders reaktion: Hvornår skal vi af sted igen?”

Skræddersyede erhvervsrejser

Hvorfor kontakte Camilla?

”Hun er dygtig, dedikeret og professionel. Hver gang har vi taget en besigtigelsestur inden afgang, som har været velforberedt og grundig, og hun har et team af dygtige folk omkring sig, som sikrer en god bemanding på rejserne. Hun har kørt det 100 %, når vi har været af sted, og det har betydet for mig, at jeg har kunnet fokusere på min kerneopgave og brugt tiden med vores sælgere og kunder.”

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE

Case: Ingeniørvirksomhed på virksomhedsbesøg i europæiske storbyer

Afdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomhed er ikke i tvivl, når hun skal begrunde valget af Travel Sense som rejsepartner. Virksomheden har indtil videre været på to eksklusive rejser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrættet. Virksomheden har været i Hamburg og Warszawa med 240-250 personer pr. rejse.

LÆS MERE