Konsulenthus på firmatur til Grækenland

Travel Sense var arrangør, da et konsulenthus skulle have virksomheden på firmatur til smukke Grækenland. En rigtig god måde at få styrket motivationen, få en stærkere holdånd samt give dine medarbejdere fornyet energi til fremtidige opgaver.

Hvad skulle Travel Sense levere?

Travel Sense fik til opgave at finde et rigtig godt hotel med fantastisk beliggenhed under varme himmelstrøg, max 3 timers flyvning fra København. Hotellet måtte ikke være i nærheden af en storby, da man ønskede at holde alle gæsterne på lokationen hele weekenden. Virksomheden var meget opsat på at finde et sted som kunne tilbyde en blanding af ”once in a life-time” gruppeaktiviteter og super faciliteter som barer, restauranter, SPA og en lækker strand. Derudover skulle hotellet have konferencefaciliteter da virksomheden havde en del faglige aktiviteter under opholdet.

Udtalelse fra direktøren af konsulenthuset

"Vi har gennemført en del firmature til udlandet, og har altid brugt et rejsebureau til at hjælpe os. I forbindelse med vores seneste tur til Grækenland valgte vi Travel Sense som samarbejdspartner – det viste sig at være den helt rigtige beslutning.

Camilla Andersen og resten af teamet fra Travel Sense var fra start til slut særdeles professionelle, og var i hele forløbet ekstremt nærværende, proaktive, kreative og dedikerede – hele tiden på bolden. De formåede at bevare det nødvendige overblik, samtidig med at der var styr på alle detaljerne – præcist som vi gerne vil have det. Travel Sense var en fantastisk medspiller og der er helt sikkert genvalg, når vi skal gennemføre den næste firmatur."

”Det var en stor succes, og vi var endnu en

gang i gode hænder med Travel Sense som arrangør”

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

LÆS MERE

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE

Forside

Forside