Travel Sense tilbyder ikke rejser til VM i Qatar

Når fodboldlandsholdet til december skal spille VM i Qatar, kommer Travel Sense udelukkende til at bakke op med arrangementer hjemme på dansk jord. Vi elsker fodbold, og vi elsker rejser, og derfor kan det måske undre nogle, at man går forgæves hos Travel Sense, hvis man leder efter en fodboldrejse til VM i Qatar. Det kræver en forklaring, og den kommer her:

For det første støtter vi som samarbejdspartner hos DBU de kritiske tiltag, som DBU og herrelandsholdets kommercielle partnere har præsenteret forud for mesterskaberne. De kritiske tiltag er lanceret, fordi Qatar ifølge blandt andet Amnesty International ikke overholder basale menneskerettigheder for migrantarbejdere. Læs om de kritiske tiltag her: www.dbu.dk/nyheder/2021/november/dbu-praesenterer-nye-kritiske-tiltag-forud-for-vm-i-qatar/

For det andet ønsker Travel Senses direktør Camilla Andersen på grund af egne erfaringer og egen overbevisning ikke at deltage.

”Hos Travel Sense vil vi altid gerne bakke op om sporten, og vi ser normalt ikke os selv i en politisk rolle. Men da vi lavede rejser til håndbold-VM i Qatar i 2015, blev jeg ikke alene bekræftet i de kritisable forhold. Jeg oplevede også, hvordan jeg som rejseansvarlig for mine gæster blev fuldstændig ignoreret og dårligt behandlet af de lokale VM-arrangører. Og alle disse oplevelser gør, at jeg ikke kan stå inde for at arrangere rejser VM fodbold i Qatar,” siger Camilla Andersen.

Travel Sense er DBU’s officielle rejsepartner for virksomheder, der ønsker at støtte de danske landshold.
DBU samarbejder med Spies om rejser for privatpersoner

Forside

Forside