Travel Sense ’Officiel Rejseleverandør’ hos DBU

DBU og Travel Sense har indgået et partnerskab, som gør Travel Sense til ’Officiel Rejseleverandør’ på DBU’s fanrejser.

Vi er stolte og ydmyge over, at DBU har valgt Travel Sense som samarbejdspartner. Vi glæder os rigtig meget til at kunne give danskerne fantastiske fodboldoplevelser – til både udekampene og kampene i PARKEN når Danmark spiller EM og VM kvalifikationskampe og til kampene i Nations League.

Når du er medlem af DBUs Landsholdsklub ”FORDANMARK” optjener du loyalitetspoint, når du køber fodboldbilletter via Travel Sense. Eneste krav er, at den oplyste mailadresse (som du oplyser ved køb af billetter), er identisk med den mailadresse, som du har registreret dig med hos ”FORDANMARK”.

Udebane rejser

VIP/Hospitality-pakker til hjemmekampene i PARKEN

Nu kan du købe adgang til en af Travel Sense's Lounger til EM-kvalifikationskampene i PARKEN:
Bemærk at der er et begrænset antal pladser, så først til mølle princippet er gældende.
  - Danmark vs. Finland (23. marts - 2023)
  - Danmark vs. Nordirland (16. juni - 2023)
  - Danmark vs. San Marino (07. september - 2023)
  - Danmark vs. Kasakhstan (14. oktober - 2023)
  - Danmark vs. Slovenien (17. november - 2023)

Send forespørgselHospitality til hjemmekampe

Travel Sense tilbyder danske virksomheder forskellige pakker til landsholdets hjemmekampe i PARKEN. De forskellige pakker offentliggøres løbende.

NYCM

Officiel Rejseleverandør

”Vi er stolte og ydmyge over, at DBU har valgt Travel Sense som samarbejdspartner. Travel Sense er et danskejet rejsebureau med fokus på erhvervsrejser og sportsrejser, så derfor er DBU en særlig interessant partner. Vi glæder os utrolig meget til at kunne tilbyde de danske fodboldfans en række fantastiske oplevelser til Danmarks udebanekampe - både til EM og VM kvalifikationskampene og kampene i Nations League. Vi glæder os meget til samarbejdet med DBU – og ikke mindst til at blive ’En Del af Noget Større’” siger Camilla Andersen.

Særligt og unikt

”Der er noget helt særligt og unikt over det fællesskab, man oplever som landsholdsfan, når man rejser til udebanekampe. Vi er derfor i DBU meget glade for at kunne byde velkommen til Travel Sense, der uden tvivl kan tilbyde nogle fantastiske landsholdsrejser til fansene. Vi glæder os til efterårets kampe, hvor vi forhåbentligt kan se frem til store oplevelser på udebane sammen med mange landsholdsfans,” siger Ronnie Hansen, kommerciel direktør i DBU.

MICE experiences where we have secured unique experiences that add value to employees and companies

Praktik

Læs mere om DBU, landsholdene, kampprogrammerne, turneringerne og resultaterne på DBU.dk

Læs mere om fans & billetter på fordanmark.dk

Forside

Forside