Ingeniørvirksomhed på virksomhedsbesøg i europæiske storbyer

Afdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomhed er ikke i tvivl, når hun skal begrunde valget af Travel Sense som rejsepartner. Virksomheden har indtil videre været på to eksklusive rejser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrættet. Virksomheden har været i Hamburg og Warszawa med 240-250 personer pr. rejse.

Skræddersyede erhvervsrejser

Samarbejdet med Travel Sense

”Hos Travel Sense er vi i rigtigt gode hænder. Der er 100 procent styr på det, og der bliver hver gang fulgt op til tiden. Det, der gør Travel Sense helt særligt, er, at der stort set ikke er noget, der er umuligt. Camilla kan om nogen sparke døre ind. Hun gør alt, hvad hun kan, og mere end vi beder om. Det er et meget trygt og tillidsfuldt samarbejde.”

”Vores virksomhed er geografisk spredt, og derfor skaber rejserne med

Travel Sense stor værdi i samarbejdet mellem kontorer og regioner.”

Værdi for virksomheden

”Vi prioriterer rejserne, fordi det styrker relationerne. Vores virksomhed er geografisk spredt, og derfor skaber rejserne med Travel Sense stor værdi i samarbejdet mellem kontorer og regioner. Værdien kan jo ikke måles direkte på bundlinjen, men vi er ikke i tvivl om, at årsagen til vores vækst og positive resultater blandt andet skyldes de stærke interne relationer. Vi er derfor også allerede i gang med planlægningen af vores næste tur med Travel Sense.”

Skræddersyede erhvervsrejser

Hvorfor kontakte Camilla?

”Jeg har allerede henvist flere i mit netværk til Camilla. Fordi hun kan trylle. Hun har styr på det, er nærværende, serviceminded og udfordrer os med gode ideer og alternative forslag. På rejserne rykker hun næsten hele kontoret med ud, og hendes håndplukkede team er super professionelle og opmærksomme, så det giver tryghed, god stemning og en fantastisk rejseoplevelse.”

Skal vi tage et uforpligtende møde?

Flere Cases

Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Byggefirma på erhvervsrejse for at styrke sammenholdet

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

LÆS MERE

Case: Erhvervsledere på netværkstur til Tokyo

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE